Lektiecafe

For at styrke eleverne bogligt er vores lektiecafe åben for alle elever fra 4. til 9. klasse.

For at sikre, at eleverne får den bedst tænkelige skolegang, er vi meget hurtige til at gribe ind, hvis en enkelt elev er ved at komme bagefter fagligt. Alle eleverne kan komme i skolens lektiecafe, og hvis der er behov for det, laver vi nogle gange en aftale med forældrene om, at en elev skal gå i lektiecafe i en periode.

Lektiecafeen har åbent mandag-tirsdag-torsdag-fredag  klokken 14.20-15.00, hvor der er en lærer tilknyttet..

Hvis en elev har særligt behov, laver vi nogle gange en kontrakt med elev og
forældre, om at eleven skal komme i lektiecafeen i en periode. Denne ordning gør, at eleven hurtigt kommer på niveau med klassekammeraterne igen.

Eleverne i 0. til 3. klasse har deres egen lektiecafe hver dag i SFO´en Skovtrolden kl.13.35 - 14.15.