Om skolen

Sydkystens Privatskole er en stærk boglig skole. Vi giver eleverne de bedste forudsætninger for at kunne klare sig rigtig godt i tilværelsen. Både i forhold til uddannelse, karrieremuligheder og socialt.

Vi stiller store krav til vores elever, for at vi kan honorere netop det. Og derfor er vi også stolte af, at Sydkystens Privatskole kom på en fjerdeplads, da Erhvervsstyrelsen i 2013 lavede en undersøgelse om, hvilke skoler, der skaber flest iværksættere.

Samtidig er det vigtigt for os, at eleverne lærer de sociale normer, der gælder i samfundet, og at de behandler alle andre med respekt.

For at undgå mobning og skabe sammenhold på skolen har vi en ordning med ”venskabsvenner”, hvor alle elever er ”ven” med en anden elev på tværs af alder.

Sydkystens Privatskole(link til privatskole) blev stiftet i 1975 af en gruppe forældre. I dag drives skolen(link til skolen) af en ulønnet forældrebestyrelse, som træffer alle strategiske beslutninger på skolens vegne.

Vi har ingen politiske eller religiøse tilhørsforhold, men friskolen(link til friskolen) bygger på Christen Kolds filosofier om det levende ord. Derfor holder vi også alle de danske traditioner som at gå i kirke op til jul, synge fædrelandssange ved særlige lejligheder (hvilke), spise påskefrokost og klasserne underholder ved vores månedlige morgensamling.

Hvis du har spørgsmål til bestyrelsen, er du altid velkommen til at kontakte formanden