SFO´en Skovtrolden.

Elever op til 3. klasse kan komme i SFO´en Skovtrolden, både før og efter de skal i skole.

Her kan de hygge sig med hinanden, lave kreative aktiviteter, spille spil og lege mere vilde lege i ”skoven” og på naturlegepladsen udenfor. Hver måned arrangeres diverse aktiviteter eksempelvis båldag i bålhytten, strandtur, bagedag mm.

I Skovtrolden opfordres børnene til at være meget ude, så de får rørt sig efter en lang dag på skolebænken. Børn, der kender deres krop, har lettere ved at sidde stille på en stol og ved at lære. Af samme grund har SFO´en hverken computer og spillemaskiner.

SFO og indskolingsteamet arbejder meget tæt sammen, hvilket giver en god og sammenhængende dag for den enkelte elev. Samtidig giver det lærerne mulighed for at tage hensyn til den enkelte elevs foretrukne læringsstil. For eksempel har SFO´en ”anderledes matematik” dage, hvor børnene hopper tabellerne, bygger klodser for at illustrere plus eller minus og kaster bolde efter resultatet af et regnestykke.
Hvis I gerne vil have, at jeres børn læser lektier, mens de er her, kan vi lave en fast aftale om, at de skal i lektiecafe.

Særlig klub for 4. klasse

For elever i 4. klasse er der en klub, hvor ”de små” ikke har adgang. Her hygges der med billard, bob-spil, discodans og en sjælden gang imellem med film. Der er som udgangspunkt ingen voksne i klublokalet, og børnene har selv ansvaret for at holde orden og feje gulvene. De voksne i SFO er dog altid lige i nærheden.

Skovtrolden og klubben har åbent dagligt fra 7.00 til 17.00. Lektiecafeen har åbent dagligt klokken 13.35- 14.15.