SFO´en på Sydkystens Privatskole

Elever op til 4. klasse kan komme i SFO´en, både før og efter de skal i skole. SFO’en har åbent dagligt fra 7.00 – 17.00

Her kan de hygge sig med hinanden, lave kreative aktiviteter, spille spil og lege mere vilde lege i ”skoven” og på naturlegepladsen udenfor. Vi har også en bålplads, der ofte benyttes.

Vi afventer snarlig indflytning i helt nye lokaler, vores indskolingshus er lige ved at være færdigt, og vi glæder os til indvielsen. Vi forventer at huset står helt klar i december 2018

I SFO’en skal børnene være meget ude, så de får rørt sig efter en lang dag på skolebænken, dette er naturligvis vejrbestemt, men vi opfordrer til at få frisk luft hver dag. Børn, der kender deres krop, har lettere ved at sidde stille på en stol og ved at lære. Af samme grund har SFO´en hverken computer eller spille konsoller.

SFO og indskolingsteamet arbejder meget tæt sammen, hvilket giver en god og sammenhængende dag for den enkelte elev. Samtidig giver det lærerne mulighed for at tage hensyn til den enkelte elevs foretrukne læringsstil. I det tætte samarbejde, hjælper vi hinanden med at få børnene til at få så god en dagligdag som muligt. Er der behov for det, laver vi legegrupper, eller andre aktiviteter, der er med til at styrke sammenholdet blandt børnene. Vi hjælper dem med at løse eventuelle konflikter, og vi arbejder ud fra, at ingen børn må gå rundt alene, alle skal have nogen og lege med.

Hvis I gerne vil have, at jeres børn læser lektier, mens de er her, kan vi lave en fast aftale om, at de skal i lektiecafé. Lektie caféen er åben hver dag fra 13.35 – 14.15. Der er altid en voksen tilstede

I SFO’en serveres der frugt hver dag kl. 14.15. vi laver ofte mad til frugt, det kan være frikadeller, suppe, pasta med kødsovs o.a., af og til bager vi kage, boller o. a. Og der er dage hvor vi får lidt forskelligt frugt. Vi forsøger at tage hensyn til forskellige spise vaner. Vi har ikke halal, men sørger for at der er alternativer til dem der ikke spiser svinekød.

SFO’en har lukket 3 uger om året, se ferieplanen.

Ansatte i SFO’en:

Daglig leder Anette Pedersen