Støtteforeningen Sydkystens Privatskole

Til Sydkystens Privatskole er der stiftet en selvejende støtteforening som har følgende formål;

• At medvirke til at elever på skolen får et positivt og udbytterigt skoleforløb.
• At yde støtte til faciliteter, undervisningsmiljøet og/eller aktiviteter til fremme af trivsel og læring hos børnene på skolen i overensstemmelse med de politikker og principper, der gælder for skolen.
• At tilvejebringe ressourcer, herunder frivillig arbejdskraft og tid fra forældre.
• At formidle finansiering af projekter mellem donorer/sponsorer og skolen
• At søge kontakt med interesserede, der vil støtte foreningen.

Hertil arbejder bestyrelsen på initiativer som vi i fællesskab kan iværksætte til gavn og glæde for skolen og alle vores dejlige børn!

Besøg gerne vores hjemmeside www.støt-sydkystens-privatskole.dk, og tilmeld dig som medlem! - din støtte gør en forskel

Med venlig hilsen, Bestyrelsen