1. og 2. klasse

I første klasse begynder den rigtige skriveundervisning. Eleverne skal lære at skrive skråskrift.

Kulturhistorie- og religionsundervisningen er baseret på, at læreren fortæller. Billedkunst er et fag, eleverne kender fra børnehaveklassen.

I første klasse arbejdes der med henblik på at udvikle de kreative evner.

I 2. klasse kommer der et enkelt nyt fag til: tysk; og pensum i øvrigt giver større udfordringer og engelsktimernes antal øges. I dansk læses der sværere tekster – først og fremmest længere ord. Der arbejdes målrettet med stavningen og skrivningen. I

I regning bliver de talopgaver, eleverne skal løse, sværere, idet tallene bliver større. Begge klasser har faget natur og teknik, der blev indført i børnehaveklassen samt sang. På begge klassetrin læses der en del højt for børnene.

På denne måde får de et godt kendskab til eventyr og den gode børnebogslitteratur.

Årsplaner 1. klasse

Årsplaner 2. klasse